ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



İL EKONOMİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Eskişehir’in mevcut olan ekonomi gelişmelerini bir adım öteye götürmek, yerelde takip edilmesi gereken ekonomiye dair sorunları kısa sürede çözmek amacıyla, Eskişehir Valiliği tarafından “İl Ekonomi Toplantısı” düzenlendi.

ETO Başkanı Metin Güler’in yer aldığı toplantıya Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Yardımcısı Ali Yaşar Nal, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel Osmanoğlu, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ETB Başkanı Ömer Zeydan, EESOB Başkanı Ekrem Birsen, kamu kurum müdürleri ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

TÜLOMSAŞ toplantı salonunda gerçekleştiriken toplantıda TÜİK tarafından yayınlanan “İllerde Yaşam Endeksi Araştırması” verileri paylaşıldı.

İlimizin ekonomi durumunu ve potansiyelini, devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile istihdam konularını değerlendirmek amacıyla İl Ekonomi Toplantısı’nı düzenlediklerini aktaran Vali Çakacak, Eskişehir’in menfaatleri için kararlar alınmasında bu tür toplantıların büyük faydası olduğunu söyledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri