ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GÖREVİMİZ TÜRKİYE’Yİ DAHA İLERİ TAŞIMAKTIR

Şanlı Türk milleti olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünü kutlamanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde büyük mücadele ve fedakarlıklarla önce vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış, ardından da bu müthiş zaferi cumhuriyetle taçlandırmıştır.
Bu sayede yalnızca egemenlik halkımıza verilmemiş; aynı zamanda Türk milletinin kaderi de değişmiştir.  Cumhuriyetin ilanı ile Türkiye küllerinden doğmuş; ticaretten tarıma, sanayiden sanata kadar bir çok alanda kalkınmak için adımlar atılmıştır.
Bugün cumhuriyetimizin emanet edildiği nesil olarak bizlere ve evlatlarımıza düşen görev, teslim aldığımız güzel ülkemizi daha ileriye taşımak, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde yarınlara ulaştırmaktır.  
Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve Eskişehir Ticaret Odası adına Cumhuriyet’imizin 94’ncü yılında, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor; Eskişehir’imizin, üyelerimizin ve tüm ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri