ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KIZILAY SEVGİNİN, YARDIMLAŞMANIN VE İNSANLIĞIN TEMSİLCİSİDİR

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası Başkanı  Harun Karacan’ı ziyaret etti. 7 Haziran Perşembe günü gerçekleşen ziyarette ETO Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Nihat Adıgüzel, Genel Müdür Ömer Taşlı, Ankara Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu, Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ve beraberindeki heyet yer aldı.

Van ve Erciş’te, Kütahya Simav’da Türk Kızılayı’nın varlığını bizzat gördük

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, “Türk Kızılayı merhametin, insanlığın, sevginin ve yardımlaşmanın temsilcisidir. Yalnızca ülkemizin değil tüm dünyanın övgüsünü hak etmektedir. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmam vesilesiyle Van ve Ercişte, Kütahya Simav’da yaşanan depremlerde bizzat görev aldık, incelemelerde bulunduk. Bu depremlerde Kızılay’ın varlığını çok yakından hissettik. Yaşanan değişim bakış açımızı değiştirdi. Eskişehir Ticaret Odası olarak da Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi ile yakın işbirliği içindeyiz” diye konuştu.

Milletimize hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz

Türk Kızılayı’nın tüm gayretinin milletimize layıkıyla hizmet etmek olduğunu belirten Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar, yalnızca depremlerde, doğal afetlerde değil Kızılay’ın kan temininde de büyük bir görev üstlendiğini söyledi. Gece gündüz çalışarak hizmet verdiklerini belirten Akar, hem TOBB hem de Eskişehir Ticaret Odası olarak verdikleri destek ve yanlarında oldukları için Başkan Harun Karacan’a teşekkür etti. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri