ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO VE KOSGEB 290 GİRİŞİMCİYİ PATRON YAPTI

Eskişehir Ticaret Odası, KOSGEB işbirliği ile düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimleri ile ülkemize yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen 44-45 ve 46. Dönem eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar için sertifika töreni gerçekleştirildi. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Seraceddin Özcan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. Törendeki konuşmamasına İzmir’de yaşanan hain terör saldırısında şehit olan kahraman polis memuru ve adliye görevlisine başsağlığı dileyerek başlayan ETO Başkanı Metin Güler, devletimizin teröristlere hak ettiği cevabı vereceğini dile getirdi.
 
Güler: “Girişimcilikte en başarılı kuruluşlardanız”

Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimcilere ayrı bir önem verdiğini belirten ETO Başkanı Güler,  bu nedenle uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde en başarılı kuruluşlardan biri olduklarını vurguladı. ETO’nun geçtiğimiz yıl 82 girişimcinin iş yeri açmasına vesile olduğunu kaydeden Güler, bu güne kadar düzenlenen eğitimler sayesinde 290 girişimcinin patron olduğunu söyledi. Sertifika almaya hak kazanan girişimcileri cesaretleri dolayısıyla kutlayan Güler,  her bir girişimcinin yalnızca kendi iş yerlerini açmakla kalmayıp Eskişehir ekonomisi ve istihdamına da katkı sağladığını ifade etti. 

Özcan “Devletimiz girişimcinin yanında”

KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Seraceddin Özcan ise, eğitimlere katılan girişimcilerin hayallerinin peşinden koştuklarını, bilgi ve beceri dahilinde de ilk aşamayı başarıyla tamamladıklarını dile getirdi. İkinci aşamada ticari hayatın başladığını belirten Özcan, KOSGEB’in bu aşamada da girişimcilerin yanında olacağını söyledi.  Devletin girişimcilere destek olduğunu hatırlatan Özcan, KOSGEB olarak işletmelerin sürdürülebilir ve güçlü olabilmesi için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri