ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



1.500.000 TL'LİK MAKİNE-TEÇHİZAT DESTEĞİ ETO'DA TANITILDI

Eskişehir Ticaret Odası destek ve hibeler konusunda üyelerini bilgilendirmeye devam ediyor. Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB tarafından, Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
23 Eylül 2016 tarihinde ETO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan ve çok sayıda ETO üyesi katıldı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler "Yerli makine ve teçhizat alımına yönelik gerçekleştirilen bu destek, sanayicimiz ve tüccarımız için iyi bir fırsattır. Destekten yaralanmak isteyen üyelerimiz başvurularını 3 Ekim 2016 tarihine kadar tamamlamalıdır." dedi. Başkan Güler ayrıca yerli makine ve teçhizat üreticisini destekleyen bu program için KOSGEB'e teşekkürlerini sundu.

Kredi faizini KOSGEB karşılayacak
KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan ise imalat sanayinde faaliyet gösteren ve KOSGEB veri tabanına kayıtlı olan işletmelerin yeni ve yerli makine-teçhizat alımlarının desteklenmesine yönelik kredi faiz desteği uygulayacaklarını, bu programda işletme başına sağlanacak kredi üst limitinin ise 1.500.000 TL olduğunu dile getirdi. Anlaşmalı 8 banka aracılığıyla uygulanacak programda 300.000 TL’lik kredi faiz üst limitinin tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağını, kullanılan kredinin ise ilk 6 ay ödemesiz 3'er aylık eşit taksitler halinde 36 ayda geri ödeneğini belirtti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri