ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO AKADEMİ TÜRKİYE’DEKİ BİRÇOK ÜNİVERSİTEYİ GEÇTİ

Eskişehir Ticaret Odası üyelerine ve çalışanlarına vizyon kazandıran ETO Akademi 2016-2017 dönemine başladı. Mesleki gelişime katkıda bulunan, yasa ve tebliğ gereği çalışanların almak zorunda oldukları belgeleri temin eden, ekonomiye yeni girişimciler kazandıran ETO Akademi, ulaştığı katılımcı sayısıyla göz dolduruyor. Türkiye’deki birçok üniversitenin öğrenci sayısından daha fazla kişiye eğitim ve seminer veren ETO Akademi, yeni dönemde 15.000 üye ve çalışana ulaşmayı hedefliyor. ETO Akademi’nin 2015-2016 döneminde düzenlediği eğitimlere 10.121 üye ve çalışanı katılmıştı.

Yeni dönemin ilk seminerine yoğun ilgi

Yeni dönemin ilk semineri Nilgün Akyüz Arı tarafından ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi ile karşılanan “Hatasız Düşünmek Bir Sanattır” başlıklı seminerde; insanın hatalarıyla yüzleşmesi ve telafi edebilmesinin yolları, dış unsurlardan etkilenmeden düşünebilme, sosyal etkinin önemi, otorite ön yargısının kırılması, hare etkisi gibi konular hakkında bilgi verildi.

 18 seminer ve 9 mesleki eğitimi

ETO Akademi’nin 2016 Eylül ayından başlayarak 2017 Haziran ayına kadar düzenleyeceği eğitim programları ise planlandı. Buna göre ETO Akademi 2017 yılının Haziran ayına kadar 18 kişisel gelişim semineri ve 9 mesleki gelişim eğitimi düzenleyecek. Mesleki eğitim ve kişisel gelişim seminerlerine ek olarak Hijyen Eğitimleri, Mesleki Yeterlilik Sınavları, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışanların mesleki eğitimleri de devam edecek. ETO Akademi’nin 2016-2017 döneminde İletişimde Empatinin Gücü Semineri, Koçluk ile NLP Uygulamaları Eğitimi, Beden Dili ve Karizmatik İletişim Semineri, Temel Satış Becerileri Eğitimi, Öz Farkındalık ve Potansiyelimizi Arttırma Semineri, Kişisel İmaj Yönetimi Semineri, Müşteri İlişkileri Yönetimi- CRM Eğitimi, Etkili Hitabet ve Karşıdakini Etkileme Semineri, Öfke Kontrol Yöntemleri Semineri düzenlenecek.

Çalışanlar için A’dan Z’ye eğitim ve seminer

Yine ETO Akademi tarafından yeni döneminde Psikoloji Temelli İletişim Eğitimi, Bilinçaltı Savaşları Semineri, İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi, Kurum İçi Etkili İletişimin Önündeki Engeller Semineri, İş Hayatı ve Sosyal Hayatta Protokol ve Nezaket Kuralları Semineri, Temel Finans Yönetimi Eğitimi, Zamanı Etkili Kullanma Semineri, Öz Motivasyon ve Ruh Halini Değiştirme Semineri, Personel Özlük İşleri Eğitimi, Müzakere Teknikleri Semineri, İletişimin Altın Kuralları Semineri, Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi, Analitik Düşünme ve Problem Çözebilme Semineri, Başarılı İş İlişkileri Geliştirme Semineri, Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi, 21. Yüzyılın Lideri Olmak Semineri düzenlenecek.
 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri