ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AVRUPA GENÇLİK FORUMU DENİZLİ’DE GERÇEKLEŞTİ.

Avrupa Gençlik Forumu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından, AB BilgiMerkezinin bulunduğu 20 ilden toplamda 120 üniversite öğrencisinin katılımı ile 13-15 Nisan 2016 tarihlerinde Denizli’de gerçekleştirilmiştir.

 

AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Bela SZOMBATI, Denizli Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet ÖZER'in açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği Forum'da, farklı illerden öğrenciler bir araya gelerek “Demokrasi” ve “Aktif Yurttaşlık ve Çoğulculuk” temaları üzerinden Temel Haklar, Yurttaşlık Hakları ve Siyasal Haklar, farklı kimliklerin temsiliyeti konuları üzerine bilgilendirme seminerive çalıştayların yanı sıra öğrencilerin birbirleri ile etkileşimde bulunabilmeleri için Demokrasi simülasyonu, koro çalışması, gençlik konseri ve sosyal program gibi kültürel aktiviteler de gerçekleştirilmiştir.

 

Forum'un son gününde Denizli Saraçoğlu Kasrı'nda Zafer ELGİN moderatörlüğünde yazar, yönetmen,sanatçı, akademisyen, farklı dinlere ve etnik kökenlere mensup temsilciler,sivil toplum kuruluş temsilcileri, aktivistlerden oluşan katılımcılarla  öğrencilerin de elektronik oylamayla interaktif katılımları sağlandı. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarından Türker BARMANBEK şefliğinde Forum boyunca provaları yapılan Gençlik Korosu,performansı ile Avrupa Gençlik Forumu sona ermiş oldu.

 

Eskişehir Anadolu Üniversitesinden altı öğrenci Eskişehir AB Bilgi Merkezi tarafından  seçilerek İzmir’de foruma katıldı. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri