ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN KALİTESİ TSE TARAFINDAN DA TESCİLLENDİ

Hizmet ve kalite standartları ile Avrupa Kalite Ödülü’nü hedefleyen Eskişehir Ticaret Odası, bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Daha önce ISO 9001 belgesini temin eden, TOBB tarafından da A Sınıfı Akredite Oda olarak belgelendirilen ETO, bir ilke daha imza attı. Eskişehir Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ISO 10002 Üye Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. ISO 10002 belgesi Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e, TSE (Türk Standartları Enstitüsü) Eskişehir Ürün Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca tarafından takdim edildi.

Güler: “Avrupa Kalite Ödülü yolunda ilerliyoruz”

Belge teslim töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki kamu kurumları, odalar ve STK’lar arasında bir ilki gerçekleştirmekten gurur duyduklarını ifade etti. Avrupa Kalite Ödülü yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini her geçen gün artırdığını, vizyonu ve standart anlayışı ile itibar kazandığını kaydetti.

Kaynarca: “ETO bir ilki gerçekleştirdi”

TSE Eskişehir Ürün Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca ise, ISO 10002 Üye Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile ETO’nun kalite ve hizmet anlayışının tescillendiğini söyledi. ETO’nun Eskişehir’deki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve odalar arasında ISO 10002 Üye Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan ilk kurum olduğunun altını çizen Kaynarca, bu başarıdan dolayı ETO Başkanı Metin Güler’i tebrik etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri