ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO TOBB BRÜKSEL DAİMİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE

Eskişehir Ticaret Odası’nın Belçika’daki temaslarının son durağı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Brüksel’deki Daimi Temsilciliği oldu. ETO Başkanı Metin Güler ve meclisten oluşan heyet TOBB Brüksel Daimi Temsilciliğinde, Belçika’daki Türk iş adamları ile bir araya geldi. Toplantı öncesinde ETO heyetini karşılayan TOBB Brüksel Daimi Temsilcisi Bülent Bilgiç yürüttükleri faaliyetler hakkında kısaca bilgi verdi. Toplantıda T.C Brüksel Ticaret Baş Müşaviri Bülent Uğur Ecevit ve MÜSİAD Brüksel Daimi Temsilcisi Alperen Özdemir de yer aldı.

ETO’nun yurt dışı çalışmaları Eskişehir için kazanım

Eskişehir Ticaret Odası’nın Belçika’daki temaslarından memnuniyet duyduğunu ifade eden TOBB Brüksel Daimi Temsilcisi Bülent Bilgiç, görüşmelerin karşılıklı ticareti geliştirmek için fırsat olduğunu dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın yurt dışı çalışmalarının Eskişehir için bir kazanım olacağını kaydeden Bilgiç, temsilcilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda MÜSİAD Brüksel Daimi Temsilcisi Alperen Özdemir de yürüttükleri faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Avrupa’daki Türk işadamları Eskişehir’de yatırım yapmalı

Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Avrupa’nın birçok ülkesinde Türk işadamlarının bulunduğuna dikkat çekerek, gerçekleştirilen temaslarla hem Eskişehir’e yatırımcı çekmek hem de mevcut iş potansiyelini artırmayı amaçladıklarını kaydetti. Eskişehir’in ekonomisi, ihracat kalemleri ve yatırım iklimi hakkında bilgi veren ETO Başkanı Metin Güler, Belçika’daki Türk işadamlarını Eskişehir’e yatırım yapmaya davet etti.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri