ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO ÜYELERİNE ONLİNE VE İŞYERİNDE EĞİTİM MÜJDESİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın Şubat olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı 23 Şubat Salı günü yapıldı. Meclis Başkanı A. İskender Bayar’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Şubat ayında yürütülen çalışmalar ve faaliyetler sunum olarak meclis üyeleriyle paylaşıldı.

Eskişehir’e yeni pazarlar kazandırmak gayretindeyiz

Toplantıdaki konuşmasına terör olayları nedeniyle şehit olanlara başsağlığı dileyerek başlayan ETO Başkanı Metin Güler, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde terör lanetinden kurtulacağını ifade etti. Eskişehir Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında da bilgi veren Güler, üyelere ve Eskişehir’e yeni pazarlar kazandırmak için gayret gösterdiklerini kaydetti. Bu kapsamda önümüzdeki aylarda İngiltere,Tayvan ve Polonya’da temaslar gerçekleştirileceğini dile getiren Güler, küresel pazarda Eskişehir’in daha çok markasının yer alması için çalıştıklarını söyledi.

Üyelerimizin yoğun olduğu bölgelerde eğitimler gerçekleşecek

ETO’nun üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimine büyük önem verdiğini hatırlatan Güler,  “Eğitimi daha verimli hale getirebilmek için çok önemli yatırımlar yaptık. Yalnızca odamızda değil, üyelerimizin yoğun olduğu BAKSAN, EMKO, TEKSAN, OSB gibi sanayi bölgelerinde eğitimler gerçekleştirmeye başlıyoruz. Eğitim için bir personel görevlendirdik. Ayrıca şunun da müjdesini vermek istiyorum. Artık üyelerimiz odamıza gelmeden de eğitimleri internet üzerinden online olarak izleyebilecek. İş yerinden, evinden ve hatta cep telefonundan bile rahatlıkla eğitimleri takip edebilecek. Online eğitimlerle ilgili çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri