ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2016 YILINDA DA ŞEHRİMİZ VE ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ UFUKLAR AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ

2015 yılı ülkemizde ve şehrimizde seçim gündemiyle ve yakın coğrafyamızdaki olumsuz gelişmelerin gölgesinde yaşandı. Seçimlerin bitmesi ile iş dünyamızın arzu ettiği istikrar ve güven ortamı yeniden sağlandı.

Türk iş dünyası olarak yeni yıl ile birlikte ekonomimizin 2015 yılında kaybettiği dinamizmi ve enerjiyi yeniden kazanacağını ümit ediyoruz.  Hükümetimizin teşvik ve ekonomiye yönelik politikalarının neticesinde ihracatımızın artmasını, Eskişehir’de ve ülkemizde yatırımların kaldığı yerden devam etmesini temenni ediyoruz.

ETO olarak ise 2016 yılında tüm şehrimizin rüyası olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ile Hizmet Binası projemizi hızla sürdürecek, kalıcı eserler kapsamında önem verdiğimiz Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni hizmete sunacağız.

Dış Ticaret Destek Merkezimiz, Vize Ofisimiz, ETO Akademimiz, Hukuk ve Vergi Danışmanlıklarımız, Proje Ofisimizle üyelerimize destek olacak, sorunlarının çözümüne öncülük edeceğiz.

Yeni yıl Eskişehir Ticaret Odası’nın hem hizmet kalitesinde hem de uluslararası arenadaki çalışmaları kapsamında bambaşka bir yıl olacak. ETO olarak KOBİ’lerimizin ihracat kapasitelerini artırmak, ulaşılamayan pazarlarda Eskişehir markalarının var olabilmesi için çalışacağız.

2016 yılında da üyelerimizden aldığımız destek ve Eskişehir’e duyduğumuz inançla, şehrimiz ve ülkemiz için çalışacak; tüccarımıza ve sanayicimize yeni ufuklar açacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Eskişehir Ticaret Odası adına tüm üyelerimizin, şehrimizin ve ülkemizin yeni yılını kutlar; 2016 yılının sağlık, bereket ve mutluluk getirmesini dilerim.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri