ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ İŞ FİKİRLERİ İÇİN BULUŞTU

Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından gerçekleştirilen Girişimcilik Zirvesi 2015 Anadolu Üniversitesi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden girişimci adayları katıldı. Mentörler eşliğinde çalışan ekipler, oluşturdukları iş fikirlerini 24 saat süren aralıksız bir çalışma ile iş planı haline getirerek jüri karşısına çıktı.

Jüri değerlendirdi

Etkinlikte kadınların ekonomik hayata aktif katılımı ve çevresel sürdürülebilirlik başlıklarında iş fikirlerini geliştiren ekipler, detaylı iş planlarını 3 dakika içinde anlatarak jüriyi ikna etmeye çalıştı. Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, Girişimcilik Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Nurcan Turan, Girişimcilik Eğitim ve Araştırma Birimi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğberk Tosunoğlu, ARİNKOM Girişimcilik ve Yatırım Destekleri Koordinatörü Burçak İlter Timuçin, Türk Kızılayı Eskişehir Şube Müdürü Cafer Yıldırım ve Eskişehir Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Arda Genç’ten oluşan jürinin yaptığı değerlendirme sonrası kazanan ekipler belirlendi.

“Geleceğin girişimcileri başrolde”

Etkinlik hakkında bir değerlendirme yapan Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, zirvede geleceğin girişimcilerinin, geleceğin vizyonuyla hazırladıkları projelerine şahit olduklarını ifade etti. Tali “Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, fikri olan gençleri bugünün girişimcileriyle buluşturmak için çok önemli bir adım attı. Biz de geleceğin girişimcilerine destek olmaktan büyük mutluluk duyduk. Başta hocalarımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri