ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BİLECİK’TE GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ


Bilecik İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde 25 Kasım Salı günü düzenlenen global girişimcilik haftası etkinliğine Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak katılım gösterildi.
Global Girişimcilik Haftası dâhilinde planlanan etkinlik: yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve girişimcilik hakkında bir farkındalık yaratmak üzere 150 ülkede kutlanan küresel organizasyonun bir parçasıdır.
Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye TALİ kendi girişimcilik öyküsü ve tecrübeleri ile birlikte Girişimciliğin ulusal ve küresel anlamda ekonomiler üzerindeki öneminden bahsederken, Türkiye’de kadın girişimciliğinin artması için İl Kadın Girişimciler Kurulları olarak ortak çalışmalarının artarak devam ettiğini dile getirdi. Etkinliğin bir diğer konuşmacısı Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Yasemin PAŞALIGİL ise kendi girişimcilik tecrübesi ile etkinliğe destek verdi. Etkinlikte ayrıca Gölpazarı Kurşunlu Köyü Ekolojik Turizm Girişimcisi Bedriye Engin tarımsal alanda girişimcilik hakkında değerli görüşleri ve tecrübeleri ile etkinliğe katkıda bulundu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri