ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



19 MAYIS’I GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ

Aziz Türk milleti olarak; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; 19 Mayıs’ta bağımsızlık mücadelesini başlatmakla kalmamış aynı zamanda milletimizin istikbalini de değiştirmiştir.

Bu anlamlı günün gençlere bayram olarak armağan edilmesi de, ülkemizin gençlerine duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çünkü ülkemizin istikbalini gençlerimiz şekillendirecek; daha güçlü ve müreffeh bir ülke hedefimize gençlerimiz öncülük edecektir.

Bizlere düşen görev ise,ülkemizin geleceği için gençlerimize yol göstermek, ekonomide, sosyal hayatta ve eğitimde yeni ufuklar açacak stratejiler belirlemektir. Çünkü evlatlarımız hem ülkemizin hem de bizlerin en değerli servetidir.

Eskişehir Ticaret Odası olarak gençlerimize güveniyor, taşıdıkları sorumluluğun gerekliliklerini layıkıyla yerine getireceklerine yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Eskişehirlilerin ve ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, Atamız başta olmak üzere ülkemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri