ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO’NUN TALEPLERİ CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA İLETİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekili adayları ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, tüccar ve sanayicilerin taleplerini dinlemek üzere Eskişehir Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan ETO Başkanı Metin Güler,Eskişehir’in en büyük sorunlarından birinin milletvekillerimizin Eskişehir için bir araya gelememesi olduğunu vurguladı. Başka şehirlerde bir araya gelmeyi başaran milletvekillerinin şehrin gelişimine büyük katkı sağladığını ve sorunların çözümü için ortak irade sergilediğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’inde artık bunu başarması gerektiğini söyledi.

Ekonomiye ve şehrin sorunlarına öncelik verilmeli

ETO Başkanı Metin Güler ekonomiye öncelik verilmesi gerektiğini ifade ederek, esnafın ve tüccarın AVM’ler karşısında zor durumda kaldığını dile getirdi. Başkan Güler ayrıca trafik,çevre yolu, otopark, 1/25.000 nazım imar planı, kentsel dönüşüm, yüksek teknoloji üniversitesi, şehir hastanesi, Eskişehir’deki sanayi siteleri ve kooperatiflerinin eksikliği, Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesi ve Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi, kırsal kalkınma için ilçelerde inanç turizminin geliştirilmesine dair önerilerin bulunduğu dosyayı CHP milletvekili adaylarına iletti.

ETO’nun talep ve beklentileri bizim için önemli

ETO Başkanı Metin Güler’in sunduğu dosyayı inceleyen ve taleplerin yerine getirilmesi için gayret göstereceklerini ifade eden CHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer ise tüccar ve sanayicilerin sorunlarını yakından bildiklerini, çözmek için çalışacaklarını söyledi. Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin en büyük ve köklü kuruluşu olduğunu belirterek bu anlamda ETO’nun beklenti ve isteklerinin önemli olduğuna değinen Usluer, Eskişehir’de birlik ve beraberlik oluşturmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri