ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



GİRİŞİMCİLİĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÖNEM VERMELİYİZ

Eskişehir Ticaret Odası ve KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri için sertifika töreni gerçekleştirildi. 30 ve 31. dönem eğitimleri için ETO’nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. Törende bir konuşma yapan ETO Başkanı Metin Güler, girişimciliğin ülkemizde son 10 yılda önem kazandığını ancak dünyanın önde gelen ülkelerinin 80’li yıllarda girişimciliği teşvik ettiğini söyledi.

ETO girişimcilere destek veren kuruluşların başında geliyor

Ülkemizde de son yıllarda girişimcilik adına olumlu gelişmeler yaşandığına dikkat çeken ETO Başkanı Metin Güler, dünya ekonomisinde en üst sıralarda yer almak için daha çok marka ve girişimci yaratmak gerektiğini ifade etti. Eskişehir Ticaret Odası’nın girişimcilere destek veren kuruluşlar arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Metin Güler, “Düzenlediğimiz eğitimler neticesinde bugüne kadar 827 kişi kendi işini kurma fırsatı yakaladı. Ne mutlu bizlere ki bu fırsatı 160 girişimcimiz değerlendirdi. Tabi ki bu sayıyla yetinmemiz mümkün değil. O nedenle her zamankinden daha fazla girişimciliğe önem vermeliyiz” diye konuştu.

Kadın girişimcilere verilen destek yüzde 70’den yüzde 80’e çıkarıldı

KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan ise sertifika almaya hak kazanan girişimcilileri kutlayarak, KOSGEB desteklerinden yararlanmak isteyen girişimcilerin işlemlere daha erken başlamaları tavsiyesinde bulundu. Kadın girişimcilere verilen desteğin yüzde 70’den yüzde 80’e çıkarıldığını hatırlatan KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan, girişimciliğin desteklenmesi ve ülkemiz ekonomisine yeni girişimciler eklenmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. KOSGEB Eskişehir Hizmet Merkezi Müdürü Seraceddin Özcan, girişimciliğin geliştirilmesi noktasında Eskişehir Ticaret Odası ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri