ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BU BAYRAM TÜRK MİLLETİNİN EVLATLARINA VERDİĞİ DEĞERİN GÖSTERGESİDİR

Milletimizin egemenliğinin miladı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 95’nci yıl dönümünde gururlu ve coşkuluyuz. Türk milleti 23 Nisan 1920 tarihinde kendi geleceğini tayin etmeye başlaması ile bağımsızlık mücadelemizin de seyri değişmiştir.
Büyük emek ve gayretlerle vatanımızın müdafaa edilmesinde pay sahibi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aldığı kararlar ve bağımsızlık iradesi ile aziz milletimizin bir bakıma geleceğini de tayin etmiştir.
23 Nisan’ın çocuklarımıza Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi, geleceğimiz olan çocuklarımıza duyduğu güven ve verdiği değerin en anlamlı göstergelerindendir. 
Bu bayram Türk evlatlarını ayrı bir yere koymaktadır. Çünkü dünyada hiçbir ulus evlatlarına bayram armağan etmemiştir. 
Çocuklarımız ise kendilerine duyulan bu güveni en iyi şekilde değerlendirmeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha güçlü ve daha gelişmiş bir ülke olması için gayret göstermelidir. 
Eskişehir Ticaret Odası olarak biz; evlatlarımızın bu zorlu görevi başarıyla yerine getireceğine can-ı gönülden inanıyor, ülkemizin ve şehrimizin daha müreffeh olması için çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğimize söz veriyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.
 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri