ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKED-DER TASARIM YARIŞMASI ETO’NUN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği (ESKED-DER) kadınlara yönelik olarak planladığı tasarım yarışmasını Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali’nin de konuk olduğu etkinliğe, ESKED-DER Başkanı Canan Şükrüoğlu ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

“ESKED-DER güçlü bir yapı”
Açılışta bir konuşma yapan dernek başkanı Canan Şükrüoğlu ESKED-DER’in 1 yıllık bir dernek olmasına karşın 170’i aşkın üyesiyle güçlü bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Tasarım yarışmasını da bu anlamda önemsediklerini ifade eden Şükrüoğlu, kadınların üretimde daha fazla yer almalarını amaçladıklarını kaydetti.

“Vali Tuna: Kadın üretirse toplum kazanır”
Etkinlikte konuklara hitap eden Vali Tuna, bu etkinliğin kadınlar tarafından düzenlenmesini önemli bulduğunu ifade ederek destek mesajı verdi. Kadınların üretimde daha fazla yer almasının toplum için fayda yaratacağına vurgu yapan Vali Tuna, kadınların bir araya gelerek değer üretmesi gerektiğine dikkat çekti.

Eskişehirli Kadın Girişimciler de destekliyor
Etkinlikte İl Kadın Girişimciler Kurulu adına konuklara hitap eden Hüsniye Tali, düzenlenen tasarım yarışmasının kadın emeğinin farklı yorumlanmasına vesile olduğu ifade ederek dernek yöneticilerine teşekkür etti. Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulunun Eskişehir’de kadın girişimciliğinin geliştirilmesi için çalışmalar yürüttüğünü belirten Tali, bu doğrultuda yürütülen her türlü çalışmanın içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri