ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MACAR BÜYÜKELÇİ’DEN ETO’YA ÖVGÜ

Macaristan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Gábor Kiss ve beraberindeki heyet Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO Meclis Başkanı İskender Bayar, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, oda yöneticileri ile Macaristan’la iş yapan firma temsilcilerinden oluşan heyetle bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl imzalanan işbirliği anlaşmasına ilişkin istişarelerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Büyükelçi Kiss, ETO ile yürütülen işbirliğinden övgü dolu sözlerle bahsetti; ETO Başkanı Güler ilgili karşılıklı ticaret ve işbirliğini değerlendirdi. 
Karşılıklı ticaret için somut adımlara hazırız
Toplantının başlangıcında kısa bir konuşma yapan Başkan Güler, Eskişehir’in ticari ve sınai kapasitesinin Macaristan tarafından tanınmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade etti. Geçen yıl imzalanan işbirliği anlaşması kapsamında ETO üyelerinin artık Macaristan’la vize sorunu kalmadığına vurgu yapan Güler, artık işbirliği noktasında daha hızlı mesafe kaydedileceğine vurgu yaptı. Bu kapsamda Güler, Eskişehir’in nitelikli üretim kapasitesinin Macaristan’a da hizmet vermek için heyecan duyduğunu söyledi.
Kiss: ETO en iyi partnerlerimizden biri
Konuşmasına Eskişehir’e ve ETO’ya konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Büyükelçi Kiss, Eskişehir Ticaret Odası’nın kendileri için son derece önemli bir partner olduğunu belirtti. Bu kapsamda ETO’nun profesyonel anlayışından övgüyle bahseden Büyükelçi Kiss, ETO Başkanı Metin Güler ve ETO üyelerinden oluşacak bir heyeti, ticari incelemelerde bulunmak üzere Macaristan’a davet etti. Devamında sektörel işbirliklerinin görüşüldüğü toplantı, tespit edilen alanlarda yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle son buldu. 
 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri