ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ATALARIMIZ ÇANAKKALE’DE KAHRAMANLIK TARİHİNİN DESTANINI YAZMIŞTIR

Türk milleti olarak Çanakkale zaferimizin 100. yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz Çanakkale Savaşı’nda vatanımızı canı pahasına korumuş, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazmıştır. 
Gösterdiği vatan sevgisi ve kahramanlıkla yalnızca milletimizin değil tüm ulusların takdirini kazanmıştır. Çanakkale zaferimiz aynı zamanda milletimizin istikbali için de bir milattır. 
Atalarımız gayret ve mücadelesi ile bu toprakların ilelebet bizim vatanımız olduğunu tüm dünyaya ispat etmekle kalmamış, ulusal bağımsızlık mücadelemizin meşalesini Çanakkale’de yakmıştır. 
Anafartalar Grup Komutanı Mustafa Kemal Atatürk, askeri başarı ve dehasını Çanakkale’de göstermiş, adeta şanlı ordumuzun Kurtuluş Savaşı’nda göstereceği başarıyı müjdelemiştir. 
Atalarımızın canları pahasına koruduğu vatanın evlatları olarak, bizlere düşen en büyük görev ise; ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak, daha güçlü ve daha gelişmiş bir Türkiye için çalışmaktır ve üretmektir.  
Eskişehir Ticaret Odası olarak, Çanakkale zaferimizin 100. yılını gururla kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. 
 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri