ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



VARLIKLARIYLA HAYATIMIZI VE İŞ YAŞAMIMIZI GÜZELLEŞTİREN KADINLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kadınlar yalnızca hayatımızın değil iş yaşamımızın da vazgeçilmezidir. Toplumun temel taşı olan aile kavramının devam ettirilmesinde ve iş hayatımızın güçlenmesinde kadınların büyük payı vardır. 
Kadınlar varlıklarıyla ekonomimize güç, hayatımıza ise anlam katmaktadır. Bir toplumda kadının güçlü ve ekonomik açıdan özgür olabilmesi o toplumun gelişmişliğinin ve refahının en önemli göstergelerindendir.
Ancak ne yazık ki, son yıllarda ülkemizde kadına yönelik şiddetin giderek artması üzerinde hassasiyetle düşünülmesi gereken bir konudur. Kadınlara yönelik artan şiddet olaylarının önüne geçmek için hukuki yaptırımların caydırıcı olması ve kadının toplumdaki öneminin herkesçe anlaşılması için sosyal çalışmaların da yürütülmesi gerekmektedir.
Biz Eskişehir Ticaret Odası olarak bugün olduğu gibi yarın da kadının hayatımızdaki öneminin bilincinde olmaya, yönetim kurulumuzda, meclisimizde ve komitelerimizde kadınlara öncelik tanımaya devam edeceğiz.
Ülkemiz ve şehrimiz ekonomisinin geleceği için kadın istihdamının artırılması ve kadın girişimciliğinin geliştirilmesine destek olmayı sürdüreceğiz.
Bu vesileyle, varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlarım.
 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri