ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO HEYETİ BURDUR VE ISPARTA’DAKİ ODALARI ZİYARET ETTİ.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, yurtiçindeki odalarla işbirliğini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Bu kapsamda Meclis Başkanı A. İskender Bayar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın’dan oluşan heyetle beraber, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ziyaret gerçekleştirdi.

Keyik: Kalkınma için yakın işbirliği önemli

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, 1923 yılında kurulan Burdur TSO’nun bugün 13 meslek grubunun temsil edildiği 30 kişilik meclisle yönetildiğini ifade ederek, Odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Burdur için işbirliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Keyik, Eskişehir’in ticaret ve sanayi altyapısıyla kendileri için bir örnek teşkil ettiğini ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Güler: Bu ziyaretle başlatacağımız işbirliğini önemsiyorum

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında da Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmenci ve oda yöneticileriyle bir araya gelen ETO heyeti, Isparta ticaret ve sanayisi hakkında bilgi aldı. Toplantıda yaptığı konuşmada Eskişehir’in Türkiye’de marka olmuş bir kent olduğunu belirten Başkan Başdeğirmenci, Isparta tüccar ve sanayicilerinin bu gelişmişlikten faydalanmalarını arzu ettiklerini ifade etti. Gerçekleştirilecek çalışmalarla karşılıklı olarak üyelerin fayda sağlayabileceğine vurgu yapan Metin Güler, ziyaretle başlayacak işbirliğini önemsediğine vurgu yaptı. Isparta’nın üretim altyapısının ele alındığı toplantıda Güler, Dış Ticaret Destek Merkezi başta olmak üzere dış ticaret ve diğer alanlarda yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri