ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



MİLLETVEKİLLERİMİZ MECLİSTE ESKİŞEHİR’E SAHİP ÇIKMALI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Teşkilatı tarafından ziyaret edildi. CHP Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli ve beraberindeki heyetin ziyaretinde ETO Meclis Başkanı A. İskender Bayar, meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali de hazır bulundu. Ziyarette konuşan CHP Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli, bu dönem parti il teşkilatında gençlere özellikle öncelik tanıdıklarını belirterek, teşkilat olarak ziyaret gerçekleştirerek şehirdeki kurum ve kuruluşların beklentilerini dinlemek istediklerini söyledi.

Siyasette yaşanan kutuplaşma şehre zarar veriyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, siyasetin demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu söyledi. Özellikle Eskişehir’de siyasette yaşanan kutuplaşmanın şehre zarar verdiğini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, tüm tarafların aynı masa etrafında bir araya gelip şehir için ortak karar alabilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekilleri Eskişehir için aynı masa etrafında buluşabilmeli

Aynı masa etrafında bir araya gelebilen şehirlerin bir adım önde olduğunu belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in siyasi düşünceleri ne olursa olsun şehir için aynı paydada buluşan, birlik ve beraberlik içinde hareket eden milletvekillerine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Milletvekillerinin Eskişehir’in menfaatlerine öncelik verilmesi gerektiğinin altını çizen ETO Başkanı Metin Güler, milletvekilleri adaylarının öncelikle Eskişehir’i bilen, sorunlarını tanıyan, ulaşılabilen kişilerden seçilmesinin önemine değindi.

Eskişehir kamu kaynaklarından daha çok yararlanmalı

Seçilen milletvekillerin hangi siyasi partiden olursa olsun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Eskişehir’e sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in her zamankinden daha fazla yatırıma ihtiyaç duyduğunu, kamu kaynaklarından daha fazla yararlanması gerektiğini, ticarete,sanayiye, esnafın sorunlarına kulak verilmesinin elzem olduğunu söyledi. ETO Başkanı Metin Güler, seçimler için tüm siyasi partilerin genel merkezlerine Eskişehir Ticaret Odası’nın beklenti ve taleplerini içeren bir dosya ileteceklerini kaydetti.  

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri