ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ESKİŞEHİR'DE GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ

Anadolu Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen “Girişimcilik Zirvesi” etkinliği Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda 26-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun da katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte; 12 masadan oluşan çalışma grupları, 12 mentör, 120 katılımcı ve 1 kamp yöneticisi ile 24 saatlik bir çalışma yaptı. 12 Masa, 3 farklı konuda 4’erli gruplar halinde yarıştı.
Girişimcilik Zirvesinde 24 üzerinde çalışılan modelin, İstanbul’da Birleşmiş Milletler Uluslararası Girişimcilik Merkezi’nin Anadolu’da yaymaya çalıştığı model olduğunu belirtildi.
Çizgi Dışı Girişim ve Gpay Co-Founder (Kurucu Ortağı) Tuğberk Seçkin, 24 saat süren etkinlikte, kamp yöneticiliğini Hamza Sönmez’in yardımcılığı eşliğinde sürdürdü.
Jüri koltuğunda TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Güven Erdoğan, Eskişehir Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Sekreteri Serkan Zengin, Eskişehir Kızılay Şube Müdürü Cafer Yıldırım, Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Gökhan Turan ve Eskişehir Bemar ve British Town Dil Okulları Bölge Koordinatörü Ferdi Nizamoğlu yer almaktaydı.
Jürinin karar süreci sonunda, 3 farklı konuda 3 grup birinci seçildi. Belirlenen 1. grupların  ödül takdiminin ardından Girişimcilik Zirvesi sona erdi.
 
© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri