ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2015 YILINDA 120’NCİ YILIMIZI PROJELERLE KUTLAYACAĞIZ

Eskişehir Ticaret Odası olarak 2014 yılına, yeni bir yönetim ve yeni hedeflerle başladık. Sayısı 15 bine varan üyelerimizden aldığımız destek ve şehrimize duyduğumuz inançla, Eskişehir’imizin tüm kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde 2014 yılını tamamladık.

Geride bıraktığımız yılda proje odaklı ve üretken bir şekilde üyelerimize ve şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Kararlılıkla ve azimle hem ulusal hem de küresel bir vizyon içinde, tüccar ve sanayicilerimize yeni ufuklar açtık.

2015 ise Eskişehir Ticaret Odamız için bambaşka anlamlar ifade ediyor. 2015’te sadece 120’nci yılımızı kutlamakla kalmıyor, Eskişehir’imize yeni eserler kazandırmaya başlıyoruz.

Bu nedenle Eskişehir Ticaret Odası olarak yeni yıl için çok daha heyecanlı ve daha umutluyuz. Eskişehir’imize ve ülkemize yeni değerler kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz.

Aynı isteği ve coşkuyu şehrimiz ekonomisine güç katan esnafımız, tüccarımız ve sanayicilerimizin de yaşamasını temenni ediyoruz.

2015’in ticaret camiamızın ve Eskişehir’imizin başarılarının parladığı bir yıl olması temennisiyle, tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, daha nicelerine huzur,mutluluk, bereket ve sağlıkla erişmelerini diliyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri