ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



2014’ÜN SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2014 yılındaki son meclis toplantısı gerçekleştirildi. 29 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı A. İskender Bayar’ın açılış konuşması ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, Eskişehir Ticaret Odası’nın faaliyetleri meclis üyelerine kısa bir film olarak gösterildi. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın birimleri ve faaliyetleri ile 2014 yılını son derece verimli bir şekilde değerlendirdiğini söyledi.

Ulusal çapta Eskişehir lobisini oluşturmak için çalıştık

2014 yılında Eskişehir Ticaret Odası’nı üst düzeyde temsil etmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Metin Güler, “ Ulusal çapta lobi gücümüzü etkinleştirmek adına faaliyetlerimizi aralıksız devam ettirdik. 2014 yılında başta kentimizin karar alıcıları olmak üzere, ulusal ve küresel düzeyde sektör temsilcileri,akademisyenler ve karar alıcılarla temaslarımızı sağlam bir zeminde yürüttük.Bu anlayış gereğince, Eskişehir’deki her kurumla, Odamızın üst düzeyde ilişkiye sahip olması için gayret sarf ettik” diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi müzesi 2015’de faaliyete geçecek

ETO’nun Belediyeler,üniversiteler, kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli bir arayageldiğini ve iletişim içinde olduğunu kaydeden Başkan Metin Güler, “ Tüccar ve sanayicimizin menfaatlerinin hep takipçisi olduk. Odamızın birimlerini ve imkanlarını, 15.000 üyemize hizmet için seferber ettik. Birimlerimizin yürüttüğü çalışmaları bu doğrultuda planladık. İnşallah 2014 yılında Ticaret ve Sanayi müzemizi faaliyete geçirecek, siz meclis üyelerimizin katılımıyla Fuar alanı, kongre merkezi ve hizmet binamızın temelini atacağız. Eskişehir Ticaret Odası olarak 2015 yılında da siz meclis üyelerimizin desteği ile üyelerimize, Eskişehir’e ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlklere imza atmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri