ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ATAMIZIN AZİZ HATIRASINI İLELEBET TAŞIYACAĞIZ

76 yıl önce kaybettiğimiz büyük önderimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yokluğunun acısını ilk günkü gibi derinden hissediyoruz.

Atatürk, tüm hayatını milletimizin bağımsızlığı ve istikbali için adamış, devlet adamlığı, vizyonu,vatan sevgisiyle yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada çığır açmıştır.

Büyük mücadeleler ve yokluğa rağmen önderlik ettiği bağımsızlık zaferimizi cumhuriyet ile taçlandırmış, ekonomik, sosyal ve toplumsal alanda birçok ilke imza atmıştır.

Türk ulusunu yüceltmek ve layık olduğu yere getirmek için büyük emek sarf eden Atamız, yediden yetmişe gencinden yaşlısına kadar tüm toplumumuzun sevgisini ve saygısını kazanmıştır.

Bizlere düşen görev ise; emanetini yaşatmak, eğitimden ticarete, sanayiden sanata kadar her alanda ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaktır.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde, rahmet ve şükranla anıyor, Eskişehir Ticaret Odası olarak Atamızın aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri