ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZİN 92’NCİ YILINI GURURLA KUTLUYORUZ

Aziz milletimizin bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın coşkusu ve gururunu yaşamaktayız.

Bu zafer yalnızca destansı bir mücadele olmakla kalmayıp, aynı zamanda küllerinden doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin başlangıcı niteliğindedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğündeki kahraman ordumuz, bütün yokluklara ve imkansızlıklara rağmen canları pahasına milletimizin geleceğini tayin etmiştir.

30 Ağustos aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebileceğinin, onca zorluğa rağmen bir mucizeyi bile başarabileceğinin en güzel örneklerindendir.

Kahraman atalarımızın evlatları ve ülkemize yön verecek olan gelecek nesiller olarak hepimize düşen görev ise, bizlere emanet edilen bu vatanı daha ileriye taşımak, sonsuza dek huzur ve barış içinde yaşatmaktır.

Büyük Zaferin 92’nci yılında, Eskişehir Ticaret Odası olarak tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri