ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO PROJELERİNİ TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA ANLATTI

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A. İskender Bayar, Meclis Divanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Toplantı Ankara’da TOBB Birlik Binası’nda gerçekleşti.  Toplantıda ETO Başkanı Metin Güler, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Eskişehir Ticaret Odası’nın hayata geçireceği fuar ve kongre merkezi ile hizmet binasını içeren kompleks yapı hakkında bilgi verdi. Başkan Güler ayrıca ETO’nun Odunpazarı’nda planladığı ticaret ve sanayi müzesini de anlattı.

Fransa ve İran’daki fuarlarda stant açılacak

Eskişehir Ticaret Odası’nın yürüttüğü çalışmaları da kısaca özetleyen Başkan Metin Güler, Fransa’da ve İran’da gerçekleşecek yan sanayi fuarlarında stant açacaklarını ve bu sayede KOBİ’lerin ihracat kapasitesini artırmayı planladıklarını ifade etti. 2014 itibariyle 254 iş adamının vize sorununun çözdüklerini belirten Başkan Metin Güler,ETO’nun eğitime büyük önem verdiğini ve bu yıl içinde düzenlenen 56 farklı eğitimden 3720 üye ve çalışanının faydalandığını, bu rakamı yıl sonu 7000’e taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Hisarcıklıoğlu ETO’nun projelerini memnuniyetle karşıladı

Toplantıda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, fuar alanı, kongre merkezi, hizmet binası ve müze çalışmalarını çok olumlu karşıladığını ifade etti. Hisarcıklıoğlu ayrıca Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik faaliyetlerini memnuniyetle takip ettiğini ifade ederek, özellikle TOBB’un eğitime verdiği önemin altını çizdi. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri