ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO İLE ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ ÇARŞIYI GÖRÜŞTÜ

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tüccar ve esnafın sorunlarını değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı A. İskender Bayar ve  ETO Yönetim Kurulu,  Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve beraberindeki yönetim kurulu katıldı.Toplantıda konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Odunpazarı,Hamamyolu ve Taşbaşı bölgesinde faaliyet gösteren tüccar ve esnafa yönelik yeni projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, ancak bu sayede AVM’lere karşı ayakta kalınabileceğini ifade etti.

Çarşı tüccar ve esnafı da projelere inanmalı

Çarşının yeniden cazibe merkezi haline getirilebilmesi için çevre düzenlemesi başta olmak üzere,dükkanlara yönelik mimari restorasyon çalışması yapılması gerektiğini ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, bu bağlamda Odunpazarı Belediyesi ile görüştüklerini kaydetti. Bu bölgelerde ticari hayatın canlandırılabilmesi için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde ve ortak irade ile hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Metin Güler, tüccar ve esnaf için Eskişehir Ticaret Odası’nın taşın altına elini koyacağını ve ancak esnaf ve tüccarın da projelere inanması ve kararlı olması gerektiğini ifade etti.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de destek verecek

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise, çarşı esnafının zor durumda olduğunu ve bir an önce ticari hayatın devamlılığı için bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Odunpazarı, Hamamyolu ve Taşbaşı bölgesinde yapılacak çalışmalarda Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin de yer alabileceğinin altını çizen Ekrem Birsen, şehrin tüm kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket etmesiyle esnaf ve tüccarın da rahat bir nefes alabileceğini ve projelerin hayata geçirilebileceğini ifade etti.  

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri