ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



KADIN GİRİŞİMCİLERE 300 MİLYON EURO’LUK HİBE İMKANI

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Avrupa Birliği TürkiyeDelegasyonu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle ortaya konulanve 300 milyon Euroluk bir hibe sağlayacak olan Kadın İşletmeleri DestekProgramı ETO’da tanıtıldı.

Eskişehir Ticaret Odası hem şehrimizin hem de kadıngirişimcilerin gelişimine değer katmaya devam ediyor.  Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir’de defaaliyete geçecek Kadın İşletmeleri Destek Programı tanıtım toplantısına evsahipliği yaptı. ETO Başkan Yardımcı Süleyman Kutlu ve Eskişehir İl KadınGirişimciler Kurulu Başkanı Hüsniye Tali Ayrancıgil’in yanı sıra BüyükşehirBelediyesi, Anadolu Üniversitesi, KOSGEB, Esnaf odalar Birliği, BEBKA, ESGİAD gibikurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantıda hibe programınındetayları paylaşıldı.

Kadın girişimciliği Eskişehir için son derece önemli

Toplantının başında bir konuşma gerçekleştiren ETO BaşkanVekili Süleyman Kutlu, kadın girişimciliğini geliştirmek için Eskişehir TicaretOdası’nın büyük çaba sarf ettiğini ve bu konuda en başarılı kuruluşlarınbaşında geldiğini kaydetti. Kadın İşletmeleri Destek Programı’nın çok iyideğerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Kutlu, Kadın girişimciliği Eskişehiriçin son derece önemli. Kadın girişimcilerimizin bu fırsatı en iyi şekildedeğerlendirmelerini umuyoruz ”dedi.

 Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın fırsatları anlatıldı

 

Toplantının başında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Projeuzmanı Efe Uyar tarafından tanıtımı yapılan fonla Türkiye çapında 300 milyon Euro’lukbir hibenin kadın girişimciliğinin gelişimi için kullanılması öngörülüyor.Kredi ve danışmanlık başlıklarında değerlendirilecek fondan, Eskişehir, Kayseri,Samsun, Gaziantep öncelikli olmak üzere tüm ülkedeki kadın girişimcilerfaydalanabilecek. 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri