ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİNDE YENİ ADIM

Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi işbirliklerini yeni bir boyuta taşıdı. Bu kapsamda ETO Başkan Vekili Halil İbrahim Ara, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koşar, Meclis Divan Katibi Volkan Ay ve ETO’nun üretici üyelerinden oluşan bir heyet Anadolu Üniversitesi’nin teknik imkanlarını yerinde incelemek üzere Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve Anadolu Üniversitesinin özel sektör işbirliklerinden sorumlu birimi ARİNKOM TTO yetkilileri tarafından ağırlanan ETO heyeti incelemelerde bulundu.

İşbirliğini geleceğimiz için çok önemli görüyoruz

Toplantıda kısa bir konuşma yapan ETO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara, gerçekleşen buluşmayla Eskişehir Ticaret Odası ve Anadolu Üniversitesi’nin yürüttüğü işbirliğini dahada derinleştireceğini belirterek, “Üniversitelerimizle yürüteceğimiz çalışmalar geleceğimiz için olmazsa olmazımız. Gerçekleştireceğimiz her proje, her çalışma bizi geleceğe bir adım daha yaklaştıracak. Bu anlamda Sayın Rektör başta olmak üzere Anadolu Üniversitemizin tüm yetkililerine Odamız adına teşekkür ediyorum.”dedi. 

Her alanda işbirliğine açığız

Rektörlük Senato Toplantı Salonunda başlayan programda ETO üyelerine hitaben bir konuşma yapan Rektör Gündoğan, Anadolu Üniversitesi’nin bulunduğu kentle etkileşim içinde olmayı görev bildiğini, bu anlamda yürütülecek her türlü çalışmanın memnuniyetle içinde yer alacaklarını ifade etti. Anadolu Üniversitesinin, Türkiye’nin sayılı yüksek öğretim kurumlarından biri olarak son derece geniş teknik imkanlara sahip olduğunu ifade eden Gündoğan, “İmkanlarımızdan Eskişehirli üreticilerin yararlanması üniversitemiz için çok önemli. Bu anlamda üyeleriyle üniversitenin etkileşimi için büyük çaba sarf eden Ticaret Odamızın değerli Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Üniversitenin laboratuarları ziyaret edildi

Gerçekleşen toplantıyla üniversitenin yaklaşım ve teknik imkanları hakkında detaylı bilgi alan ETO üyeleri, toplantının ardından Yunus Emre Kampusu içinde yer alan Nano Teknoloji Laboratuarı ve BİBAM’ı ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelediler.

 

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri