ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ETO HEYETİ, MACARİSTAN’DA TEMASLARDA BULUNDU

Eskişehir Ticaret Odası, Budapeşte’de Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde karşılıklı ticareti geliştirmek üzere, yatırım ajansı ve temsilcikler ile bir araya geldi.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler beraberindeki heyet ile birlikte, Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası Türk Macar Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Andras Rev ile bir araya geldi. Toplantıda ETO Meclis Başkanı A. İskender Bayar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Koşar, Kerem Can Apaydın, Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası Türk Macar Bölümü Başkan Yardımcısı Jozsef Kovacs, Uluslararası İlişkiler Bölge Müdürü Andras Biro, Macaristan Yatırım ve Ticaret Ajansı Ortadoğu ve Afrika Bölüm Direktörü Andras Hajdu katıldı. Ayrıca Türk Macar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Karakuş ve Türk Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Seda Sevgi de toplantıda hazır bulundu. Toplantıya katılan kurum ve kuruluşların tanıtımları sonrasında Macaristan ülke ticareti, yatırım imkânları, ticaret fırsatları hakkında bilgiler verildi.
Üyelerimiz için yeni pazarlar oluşturma çabasındayız
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, toplantıda ETO ve kentimizin ticari yapısı hakkında bilgi verdi. Başkan Güler, Eskişehir’in gıda, tekstil, makine, hava sanayi, beyaz eşya, seramik sektöründe söz sahibi olduğunu ifade ederek, “Üyelerimiz için yeni imkânlar ve pazarlar oluşturma çabası içindeyiz. Bu görüşmeler aracılığı ile her iki ülkeye dair bilgi alışverişinde bulunarak, karşılıklı ticari heyetler ile ilerleyen günlerde ticaretimizi arttırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Macaristan Ticaret ve Sanayi Odası Türk Macar Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Andras Rev ise, toplantıya katılan tüm oda ve kuruluşlar adına teşekkürlerini iletti. Eskişehir Ticaret Odası ile ortak hareket ederek başarılı ve hedef odaklı karşılıklı iş birliği için ön görüşmelerin yapıldığını belirterek, güz döneminde Eskişehir’den iş adamları heyetini Budapeşte’deki tüccar ve sanayiciler ile bir araya getirmeyi planladıklarını dile getirdi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri