ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



AVRUPALI ÖĞRENCİLER ÇUKURHİSAR’DA KENDİ KÜLTÜRLERİNİ TANITTI

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi ve Anadolu Üniversitesi Erasmus Kulübü işbirliğinde 26 Mart 2013 tarihinde Çukurhisar İlkokulu bahçesinde Kültürel Farkındalık isimli AB Tanıtım Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Eskişehir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi yetkilileri yaptıkları etkinliğin kültürlerin birbirini tanıması ve yakınlaşması için önemli bir organizasyon olduğunu belirtti ve Avrupa Birliği hakkında yıl içinde yaptıkları  çalışmaları hakkında tanıtımda bulundu. Ayrıca Polonya, Litvanya, İtalya, Karadağ, Fransa, İspanya Macaristan’dan gelen Erasmus’lu öğrenciler kendi ülke ve kültürlerini yerel kıyafetleri ve çeşitli kostümler eşliğinde kültürlerini tanıtma fırsatı bulurken, Çukurhisarlı öğrenciler ve velileri keyifli vakit geçirdiler.

Bunun yanında  halkı bilinçlendirici yarışmalar, oyunlar, sokak şovları, öğrenciler için yüz boyama oyunları ile birlikte bir dizi etkinlikler yapıldı. Etkinlikte Avrupa Birliği yayınları, hikâye kitapları ve çeşitli hediyeler de verildi.

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri