ÇEVRİMİÇİ İŞLEMLER



ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNİ İLELEBET YAŞATACAK VE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Milletimizin bağımsızlık ateşini yakan, istikbalini tayin eden 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni ve Şehitleri Anma Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Bu zafer ile Türk milleti,  büyük bir kahramanlık göstermiş, imkansızlıklara ve yokluğa rağmen vatanını canı pahasına müdafaa etmiştir.

Çanakkale Deniz Zaferi ile aziz milletimiz vatanına olan sevgisini, bağımsızlığa olan inancını, birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Böylesine zor kazanılan bir vatanın evlatları olarak bizlere düşen görev ise, şehitlerimizin emanetini ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımaktır.

Eskişehir Ticaret Odası olarak hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak, ticaretten sanayiye, eğitimden turizme kadar her alanda daha çok kalkınmasını sağlamak için gayret göstermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferimizin 99’ıncı yılını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygı ile anıyoruz. 

 

 

© Copyright 2017 | Eskişehir Ticaret Odası Tüm Hakları Saklıdır.
KVKK Aydınlatma Metinleri